viernes, 24 de octubre de 2008

'¡Quiero ser anoréxica!'



No ho puc evitar. Em posa dels nervis. Darrerament, vaig veient les darreres remeses d'anuncis d'Special K.

Primerament, amb l'excusa de vendre les barretes, sortia un grup de dones histèriques perquè obrien el calaix de la seva taula de treball i es picaven les mans en un èxtasi histèric col·lectiu vade retro satanàs, com si el prendre alguna cosa entre hores fos pecat mortal.

Fa poc deien que 'no te saltes el desayuno. Está científicamente demostrado (no se sap per quina institució) que las mujeres que toman Special K durante el desayuno PESAN MENOS (amb dos collons més) que las que se lo saltan'. Ara, fins i tot tenen la barra de fer uns altres en què proposen la 'cena Special K'. A sopar també el mejunje dels pebrots.

Senyors de la casa d'Special K. Fotin-se aquestes convencions pel cul. Aquests anuncis m'ofenen. A mi i a molta gent. Estan venent la idea de què les dones pateixen atacs d'histèria i que necessiten menjar xocolata per sobreviure. També que s'han de sacrificar i menjar la seva merda amb xocolata o, com a alternativa, saltar-se l'esmorzar o sopar-ne, per a què vostès venguin més paquets de l'alpiste aquest.

La xocolata no aprima, no siguem incoherents. Això, ens han enganyat tota la vida. Aquí teniu la dieta per a histèriques:
  1. El desayuno y cena Special K
    Desayuno

    30 gr. de Special K, 125 ml. de leche desnatada, 100 ml. de zumo de naranja, y un café.
    Cena

    40-60 gr. de Special K, 200 ml. de leche desnatada, una o varias piezas de fruta y ensalada verde opcional.
  2. Haz algo de ejercicio
  3. Come equilibradamente
Senyores (i senyors), si us voleu aprimar, mengeu variat (de tot) i feu exercici. No us enganyeu, una cosa sense l'altra no serveix de res. Feu només cas dels punts 2 i 3. El punt 1 és pur marketing. Ah! I els dietistes també existeixen per alguna cosa. No vull dir que tothom ens posem com foques, sinó que deixem d'enganyar-nos amb sopars de duro.







2 comentarios:

  1. Estic d´acord amb tú !!!

    Aneta

    ResponderEliminar
  2. hem d'aprendre a llegir. Moltes coses que es venen com "snacks baixos en calories" són més calòrics que un petit entrepà de pernil o formatge, tenen més sucre i greix i no són tant bons. Menjar DE TOT en plat de postre és un bon truc...i equilibrat!

    ResponderEliminar